IMG_20180720_090516.jpeg

Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

 
VK_UJ.jpg
 

Vas Károly
ügyvezető, tulajdonos

Károly 1986 óta tevékenykedik az építő- és szakipar számos területén. Elsőszámú célja az innováció és az ügyfelek elégedettsége.

"Az elmúlt 20 évben oly sok társas és családi ház, üzlet, vállalkozás életét forgattuk fel a hagyományos csatornajavítással és láttuk a rendkívüli Megrendelői traumát, melyet a bontás és a helyreállítás okozott. Egyenes út vezetett a sokkal kíméletesebb és sokszor takarékosabb béleléses javítás felé. Ma már biztosan mondhatom, hogy a megrendelők mosolya, amit a munka végeztével látunk, a legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk."

HA.jpg

HEGYMEGI ANDREA
IRODAVEZETŐ

A profi irodai háttértámogatás ma lassan fontosabb, mint maga az érdemi szakmai munka. Andrea közel tíz éve tolja a cég szekerét, annak ellenére, hogy még mi is naponta száz felé szabdaljuk a drága idejét. Kérjük ügyfeleinket, forduljanak hozzá bizalommal, igyekszik majd gyorsan, hatékonyan segíteni.

DA.jpg

DEBRECzENI ÁDÁM
fejlesztő, projektfelelős

Ádám a javítási technológiák fejlesztéséért és a projektek sikeres kivitelezéséért is felel. Számos munka során sikerült bizonyítania rátermettségét és azt, hogy megérdemelten tagja egy sikeres csapatnak. Számára nincs leküzdhetetlen kihívás!

VB.jpg

VAS BENCE
MARKETING ÉS WEB

Bence vállalkozásunk webes és szervezeti fejlesztéséért felel. Szerinte minden nap érdemes felkelni egy olyan cél érdekében, aminek a DNS-e a profizmus és az elhivatottság. Ezt megjelenésünkön keresztül is szeretnénk kommunikálni ügyfeleink felé.

MCS.jpg

MOLNÁR CSABA
projektasszisztens

Kint, bent, lent, fent, alul, felül, elöl és hátul. Csaba nagyjából ennyi helyen veszi ki a részét a munkából, kulcsfontosságú csavarja a csapat motorjának. Ja, és ha fellapozzák a lexikont a pontosság szónál, Csaba arca ott lesz.